Dikuasakan oleh Blogger.

Sabtu, 30 Ogos 2008

KUIZ dan PERTANDINGAN


KUIZ MELETOP! @RUDIZONEblog

MARI SERTAI KUIZ INI YANG DI BUAT KHAS UNTUK RUDIZONER YANG SELALU MENGUNJUNGI BLOGSPOT RUDIZONE INI SEBAGAI TANDA PENGHARGAAN BUAT KALIAN. 

APA YANG PERLU ANDA BUAT, ANDA HANYA PERLU MENJAWAB SOALAN-SOALAN SIMPLE YANG DIBERIKAN DAN HANTARKAN JAWAPANNYA MELALUI EMAIL ATAUPUN POS. SENANG, KAN?

SOALAN-SOALANNYA TAKLAH SUSAH. SEMUANYA BERKAITAN DENGAN KARYA PENULISAN HASRUDI JAWAWI DAN RUDY HIRDY. HADIAN ISTIMEWA EKSLUISF DARI PENULIS AKAN MENJADI MILIK ANDA. TAPI, KUIZ INI TERTAKHLUK PADA TERMA DAN SYARAT TAU?

TERMA DAN SYARAT KUIZ : MESTILAH WARGA NEGARA MALAYSIA. MOHON MAAF PADA YANG DILUAR MALAYSIA. BUKAN APA, KAMI TAKUT PENGHANTARAN HADIAH MENGALAMI MASALAH UNTUK KELUAR NEGARA. TIADA HAD UMUR. MENJAWAB DENGAN BETUL KESEMUA SOALAN DAN MENGIKUT TERMA YANG DITENTUKAN. JAWAPAN HENDAKLAH SAMPAI KEPADA PENULIS SEBELUM ATAU PADA TARIKH TUTUP KUIZ INI.

JADI, APA TUNGGU LAGI? JOM SERTAI!


JAWAB LIMA (5) SOALAN BERIKUT:
[01] PADA MUKA SURAT 106 NOVEL: TANGISAN BERDARAH - HASRUDI JAWAWI. NYATAKAN TAJUK LAGU NYANYIAN DATO' SITI NURHALIZA YANG TELAH DIMAINKAN OLEH ADIKA NATALIA.

[02] APAKAH NAMA CERMIN DI DALAM NOVEL 'CERMIN - HASRUDI JAWAWI'.

[03] PADA MUKA SURAT 200 NOVEL 'AKU BUKAN MALAIKAT - RUDY HIRDY' - LAURA TELAH MENERIMA SEPUCUK SURAT. SIAPA PENGIRIM SURAT ITU SEPERTI YANG TERTERA DALAM SURAT TERSEBUT?

[04] PADA MUKA SURAT 568 NOVEL 'KUPERCAYA ADA CINTA - RUDI HIRDY' - NYATAKAN NAMA PENUH INSTITUT LATIHAN YANG TELAH FAZZRINA SERTAI.

[05] PADA MUKA SURAT 408 NOVEL 'CUCUR BAWANG & KOPI 'O' - HASRUDI JAWAWI - NYATAKAN NAMA SYARIKAT KHAIRULNIZAM SEPERTI YANG TERTERA PADA MUKA SURAT TERSEBUT.CARA MENGHANTAR JAWAPAN MUDAH SAHAJA. SENARAIKAN JAWAPAN ANDA DARI NO 1 - NO 5 MENGIKUT SUSUNAN DISERTAKAN NAMA, ALAMAT, NO TELEFON DAN EMAIL (JIKA ADA) KEPADA;

EMAIL: hasrudijawawi@yahoo.com
ALAMAT: HASRUDI JAWAWI, D4, KG PT YUSOF MK4, 83500 PT SULONG, BATU PAHAT, JOHOR.

PENYERTAAN HENDAKLAH SAMPAI SELEWAT-LEWATNYA ATAU PADA 31 MAC 2012.***

JADI SERTAILAH SEKARANG!!! SATU NAMA LAYAK MENERIMA SATU HADIAH SAHAJA.

HADIAH UTAMA UNTUK KUIZ KALI INI ADALAH SEPERTI BERIKUT:


DAN BEBERAPA LAGI HADIAH SAMPINGAN LAIN.. SERTAI SEKARANG!!!!


***TARIKH TUTUP MUNGKIN BERUBAH MENGIKUT BUDIBICARA PENULIS. HARAP MAKLUM.

Mantap