Dikuasakan oleh Blogger.

Isnin, 21 Disember 2009

Koleksi Gambar-Gambar Seram

Ha.... pos kali ni aku nak berkongsi beberapa keping gambar seram yang aku drop dari beberapa laman web ternuka kat Malaysia ni. Sebenarnya ada banyak lagi gambar. Tapi memandangkan sever broadband aku macam cilaka, haram kejadah hanya gambar-gambar ini aje yang aku dapat kongsikan. bangang betul line broadband aku ni. Malam ni line braadband aku memang macam sial!


Ni gambar hantu kat Pahang
Ni tak tahu kat mana

Ni gambar pocong. Tapi tak nampak pun pocongnya.

Mantap