Dikuasakan oleh Blogger.

Ahad, 24 Januari 2010

Azmir Ariff OIAM Gay? So What??

Berita ni bukan berita baru sebenarnya. Berita lama. Isu disember 2009. Kalau korang nak baca artikal penuhnya boleh masuk ke laman web MATKEPOH.COM ni. Yang mendakwa penyanyi bersuara lunak walaupun sengau ini adalah gay. Sebagi bukti tengok gambar kat bawah ni:

Kalau kita perhatikan, facebook GAY MELAYU ni bukan facebook kumpulan atau group. Ianya adalah facebook individu yang menggunakan nick name GAY MELAYU. So, faham-fahamlah. Ini bermakna mungki individu yang bernama GAY MELAYU tu yang add Azmir ni. Dan Azmir pun bukannya tak popular. Ramai jugak yang kenal dia. Mesti beratus yang add dia kat facebook dia. Tak kan dia nak baca satu2 setiap orang yang nak add dia kan? So, dia approve semua yang add dia demi untuk menjaga peminatnya. Individu yang bernama GAY MELAYU tu juga manusia. manalah tahu dia pun meminati Azmir atau ingin berada di dalam friend list Azmir untuk menarik komunitinya? Betul tak? So, jangan menilai sesebuah buku itu dari kulitnya. Jangan terpandang aje nama dia kat friends list GAY MELAYU tu terus tuduh dan anggap yang bukan2. Lepas tu siap nak maki-maki lagi. Setiap individu ada hak menentukan cara hidupnya. Anda yang sudah menasihatinya cukuplah. Tak perlu nak keji dan sebagainya. Terserah pada dia untuk menerima atau tidak nasihat anda itu. Janji anda sudah nasihatkan. Walaupun dia macam tu sekali pun apa hak anda nak masuk hal peribadi dia??? Kan?? So, renung2kan....

[240110:0914p]



Mantap