Dikuasakan oleh Blogger.

Selasa, 20 Julai 2010

Kisah artis lelaki dan perempuan berbogel dalam filem...

Wah!!! Lama dah tak update blog hahaha... biasalah... sejak akhir2 ni ala2 busy body gitoo hahaha hakikatnya sim card b.band cek rudi rosak you all.. ala malatop kena sambar petir... walaupun.... hahaha.... ni nak mengupdate (suka2 aje tambah imbuhan kat perkataan inggeris hahaha) kena tunggu jam 2 pagi baru boleh... baru sever mencanak2... kalau nak update blog siang bolong (sundal bolongkah???) jangan harap nak lepas.. ala2 sever macam siput bahab gitooo... lama tak update blog tetiba update isu sensasi lagi gempak gitooo.. apa lagi.. kalau bukan isu pelakon ... Dalam Botol yang berani mati berbogel katanya... wal hal dalam babak tu tak adalah nampak sangat.. see picture di bawah ini:

Ala2 tak nampa sangat kan? ala2 gelap gito... kalau pelakon ni tak bagi tahu dia bogel dan cakap dia pakai tight confirm semua percaya you all... sebab bukan terang pun.. ya memanglah isu ini berat sebab ia membabitkan aurat. Sabtu lepas tengok FUHHH! kat tv3 isu ini sampai ke pihak ustaz you all, apa cer... siap keluar segala hadis dan segala dalil untuk mengharamkan pelakon ini dan yang penting! pelakon ni kena ban... mati aku kalau ada yang sakit hati baca ayat2 aku ni... silap2 ada producer call, sound aku komen filem (bukan novel ye? Ops!) diaorang hahahaha... back to the story. Bila difikir2kan balik, isu ini tiba-tiba jadi panas siap pejabat agama masuk campur. Tetapi anda perasankah babak Aleeza Kasim dalam filem SUSUK masa dia lepas mandi kat swimming Pool tu? show off dia pakai bigini you all! Dah macam berbogel. Lepas pulak babak tu erk? lagi satu filen Andartu Terlampau, babak Halisa Misbun melangkah dengan nenampakan lurah dendamnya yang bergetar dan menampakkan pusatnya... lepas pulak? Macam mana tu? Kenapa isu artis perempun berlakon dengan pakaian yang nampak bogel walaupun 'berpakaian' tak ada pun dibangkitkan??? Adeh... apa cer ni? satu Malaya tengok kan? lepas je?? so sekarang ni siapa yang buta??? yang adolah dia orang ni...senget sebeleh katanya... hahaha...

ADARTU TERLAMPAU banyak babak seksi Haliza Misbun, tak potong dan kecoh pun?


Aleeza Kasim muncul berbigini di tepi swimming pool dalam satu babak dalam filen SUSUK, tak jadi isu tergempar pun??


Peribahasa kali ini:

[1] Terbakar bandar nampak asap, terbakar hati siapa yang tahu?

[2] Dinasor depan mata tidak kelihatan, kuman di planet plito boleh pula kelihatan?

[3] Bagai ketam mengajar anaknya berjalan lurus.

[4] Mahu menegakkan besi yang bengkok, tanpa sedar tangan sendiri tidak lurus.


renung-renungkan, selamat beramal!

Mantap