Dikuasakan oleh Blogger.

Rabu, 18 Mei 2011

FASHION FABALOUS CONTEST

Pasti ramai yang tertanya-tanya, apakah FASHION FABALOUS CONTEST. Ha... sebenarnya pertandingan ini telah dianjurkan oleh sebuah FB page yang menjual pelbagai pakaian fesyen Korea. yalah sekarang ni kan fesyen K-Pop semakin fofular... dalam berniaga mereka anjurkanlah contest macam ni untuk tarik pengemar FB untuk menjadi ahli dalam Fan Page mereka. Itu adalah salah satu strategik marketing mereka yang sangat berkesan. Aku ni pun dah melanggan dengan mereka so, saja suka-suka masuk.

Menang? I don't think so, boleh menang sebab ada lagi peserta2 yang cute, handsome, chantek dan macho masuk. Aku ni masuk sekadar nak memeriahkan lagi pertandingan ini. Nak meramaikan lagi pesertanya. Ada tu baru 30 minit upload gambar dah lebih 20 'like'. So memang tak mimpilah aku nak menang. Hehehe... pertandingan ni bermula 18 May 2011 start 12 mlm untuk mengundi sampailah 24 May 2001. Undian di tutup pada 12 malam 24 May. So, tengok ajelah siapa menang. Hehehehe... Gambar yang aku pertaruhkan adalah seperti di bawah. Hehehe.... taklah handsome.. jauh sekali cute...


So, kalau nak tolong undi, bolehlah klik sini. Tapi kena klik like kat page penganjur ni dulu: Korean Crown Collection. Barulah leh klik like kat gambar di atas. Hehehe... Sekadar suka2 masuk je... Hadiahnya koleksi Korean Crown bernilai RM200++... curlas kan?

Mantap