Headlines
Published On:Ahad, 12 Jun 2011
Posted by RUDI ZONE

RUDIZONE DJ Remix 2011 | Koleksi Lagu-Lagu Remix Bombastik!



Lama dah rasanya tak berkongsi lagu-lagu kegemaran aku dengan pengunjung tetap blog rasmiku ini. Sebelum ni dok kongsi ala2 sharing is caring lagu-lagu jiwang tahap nak gantung diri. So, untuk post kali ni aku nak kongsi pula album kompilasi ini yang aku berikan judulnya sebagai RUDIZONE DJ REMIX 2011 | Koleksi Lagu-Lagu Remix Bombastik!. Di dalam album ini telah aku selitkan 10 lagu Melayu dari Indonesia yang telah di Remixkan. Sekali dengar macam lagu poco-poco pun ada jugak. Mungkin lagu-lagu di dalam album ini boleh dijadikan lagu senamam poco-poco anda barang kali. Siapa tahu kan?

Di antara 10 lagu yang aku sharing ni aku paling suka agu Agnes Monica - Teruskanlah, Afgan - Terima Kasih Cinta, ST12 - Saat Terakhir dan Letto - Permintaan Hati. Kepada mereka yang nak menari ala-ala nak buat clubbing sendiri kat rumah sebab dah kemaruk sangat bolehlah download lagu-lagu yang ada di dalam album ni aku buatkan ekslusif untuk kalian yang suka lagu-lagu berentak remix. Hehehehe... so, kalau nak download bolehlah klik pada tajuk lagu di bawa okey? Enjoy!!!

RUDIZONE DJ Remix 2011

Koleksi Lagu-Lagu Remix Bombastik!

01. Afgan - Terima Kasih Cinta
02. Letto - Permintaan Hati
03. Rossa - Atas Nama Cinta
04. Wali - Cari Jodoh
05. Melly ft Amee - Ketika Cinta Bertasbih
06. ST12 - Saat Terakhir
07. Ahmad Dani - Minajat Cinta
08. Anang - Separuh Jiwaku Pergi
09. Agnes Monica - Teruskanlah
10. Wali - Baik-Baik Sayang


Ps: RudiZone tidak menjamin kualiti lagu yang dimuat turun. RudiZone hanya sekadar ingin mempromosikan lagu-lagu yang disenaraikan. Untuk kualiti audio yang lebih baik. Milikilah albumnya yang original.

Perhatian

Posted by RUDI ZONE on 11:00 PG. Filed under . RUDI ZONE tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial atau blog ini di bawah Akta 114A Keterangan 2012. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.

By RUDI ZONE on 11:00 PG. Filed under




Topics :

Change Background

Laman blog ini sesuai dilayari dengan paparan terbaik Mozila Firefox versi terkini dengan resolusi skrin 1280 X 1024.

Lain-Lain


DIARI

ARTIKAL

E-NOVEL

RESIPI

NOVEL PILIHAN

SHARING

HIBURAN

INFO

Popular Posts

Statistic:
Segala kandungan di dalam blog ini dilindungi oleh:
DMCA.com DMCA.com