Dikuasakan oleh Blogger.

Ahad, 12 Jun 2011

RUDIZONE DJ Remix 2011 | Koleksi Lagu-Lagu Remix Bombastik!



Lama dah rasanya tak berkongsi lagu-lagu kegemaran aku dengan pengunjung tetap blog rasmiku ini. Sebelum ni dok kongsi ala2 sharing is caring lagu-lagu jiwang tahap nak gantung diri. So, untuk post kali ni aku nak kongsi pula album kompilasi ini yang aku berikan judulnya sebagai RUDIZONE DJ REMIX 2011 | Koleksi Lagu-Lagu Remix Bombastik!. Di dalam album ini telah aku selitkan 10 lagu Melayu dari Indonesia yang telah di Remixkan. Sekali dengar macam lagu poco-poco pun ada jugak. Mungkin lagu-lagu di dalam album ini boleh dijadikan lagu senamam poco-poco anda barang kali. Siapa tahu kan?

Di antara 10 lagu yang aku sharing ni aku paling suka agu Agnes Monica - Teruskanlah, Afgan - Terima Kasih Cinta, ST12 - Saat Terakhir dan Letto - Permintaan Hati. Kepada mereka yang nak menari ala-ala nak buat clubbing sendiri kat rumah sebab dah kemaruk sangat bolehlah download lagu-lagu yang ada di dalam album ni aku buatkan ekslusif untuk kalian yang suka lagu-lagu berentak remix. Hehehehe... so, kalau nak download bolehlah klik pada tajuk lagu di bawa okey? Enjoy!!!

RUDIZONE DJ Remix 2011

Koleksi Lagu-Lagu Remix Bombastik!

01. Afgan - Terima Kasih Cinta
02. Letto - Permintaan Hati
03. Rossa - Atas Nama Cinta
04. Wali - Cari Jodoh
05. Melly ft Amee - Ketika Cinta Bertasbih
06. ST12 - Saat Terakhir
07. Ahmad Dani - Minajat Cinta
08. Anang - Separuh Jiwaku Pergi
09. Agnes Monica - Teruskanlah
10. Wali - Baik-Baik Sayang


Ps: RudiZone tidak menjamin kualiti lagu yang dimuat turun. RudiZone hanya sekadar ingin mempromosikan lagu-lagu yang disenaraikan. Untuk kualiti audio yang lebih baik. Milikilah albumnya yang original.

Mantap