Dikuasakan oleh Blogger.

Jumaat, 12 Oktober 2012

Gambar Seksi Nazim Othman

Wahhh... Tetiba macam nak buat hot posting pulak. Ingat tak kes, Zain Saidin jadi kontroversi bila berani tampil tidak berbaju (belengging) di majalah tempatan? Kali ni bukan show off di majalah, tapi sekadar di instagram di twitter jek. Walaupun hanya nampak badan sahaja tetap seksi. Hehehe... So, kepada peminat pelakon Nazim Othman, kat sini aku nak show off pic body dia yang sasa itu. Berani sungguh dia show off pic macam gini di Intgramnya... Cane tuh?

Pada sesiapa tak leh tengok gambar cengini sila tutup mata yer? hehehee...


Nasib baik tak nampak pusat. Kekonon masih tak melampaui aurat seorang lelakilah hehehe... apa-apa pun bada dia memang meletop... maskulin hehehe...



Mantap