Home » , » Anakku Ghazali | Full Movie |

Anakku Ghazali | Full Movie |

Written By Hasrudi Jawawi on Rabu, 12 Disember 2012 | 12:37 PG



Sinopsis Anakku Ghazali Screen di 9 TV9, 
Ghazali merajuk dan meninggalkan kampung kerana salah faham dituduh merogol Nini Tembam.Di bandar, dia bertemu kembali dengan ibunya dan berhasrat mahu menyatukan semula cinta ibu dan ayahnya.


Boleh ditonton di You Tube, gelak sakan aku tengok cerita ni. Best!





Kalau rasa-rasa tak ada masa nak tengok, boleh download je kat sini.

PERHATIAN! RUDI ZONE tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri di bawah Akta Keterangan 114A 2012.

PAPA NAK MENANTU
*Baru*
RM 22.90

OPS! ZULAIKHA *Terlaris*
RM 27.90

CINTA AWEK DAN PAKWE
*Terlaris!*
RM 25.90

DIA BUKAN NABI
RM 21.50

CUCUR BAWANG DAN KOPI O
*Terlaris!*
RM 25.90

Share this article :
 
Support : Creating Website | Rudi Zone
Copyright © 2014. RUDI ZONE - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger