Dikuasakan oleh Blogger.

Isnin, 11 Mac 2013

Siti Ooo... Som! - Episod 1


Kat sini aku share video rancangan terbaru yang mana pengacaranya adalah Diva Pop Malaysia, siapa lagi kalau bukan Dato' Siti Nurhaliza. rasanya ni first game show yang pengacaranya oleh diva pop Malaysia ni. Khas untuk mereka yang tak langgan Astro macam aku ni, so, menharap belas kasihan pada mereka upload atau share kat You Tube ajelah... Episode pertama ni agak tak berapa nak menjadi bila pesertanya macam tak serius dengan setiap pemainan yang di mainkan... apa-apa pun layan....



Mantap