Dikuasakan oleh Blogger.

Sabtu, 12 Oktober 2013

Telenovella ROSALINDA - (Episode 30) [Update]


Telenovela ROSALINDA bersiaran lagi. Cuma waktunya agak tak kena. Lewat malam gitu. Salah satu telenovela kegemaran aku masa form 4 kalau tak silap aku. Tema cerita yang klise untuk zaman ini, tapi masa telenovela ni ditayangkan di kaca tv, tema telenovela ni masih belum klise lagi kut. Tu sebab telenovella ni popular dan diminati. Kalau tak silap dulu bersiaran ISNIN - KHAMIS jam 3ptg - 4ptg kat TV3. Pastu dia ada tukar siaran jadi 2.30 ptg - 3.30 ptg. Macam tulah. Nasib masa tu sekolah kena sesi pagi, petang dah leh tengok.

Kali ni, TV9 pulak menayangkannya. Setiap Isnin - Jumaat jam 11.30 malam. Tapi, mana yang tak dapat nak tengok tu boleh tengok kat blog kesayangan ku ini.

Sinopsis:

Rosalinda, seorang gadis manis yang menjual gubahan bunga, juga penghias restoran eksklusif dan ternama. Suatu hari, Rosalindan bertemu Fernando Jose, jejaka daripada kalangan berada. Takdir menentukan mereka berdua bertemu dan saling jatuh cinta antara satu sama lain, dan akhirnya melangsungkan perkahwinan. Namun, perhubungan mereka tidak direstui ibu tiri Fernando, Valeria yang mahukan mereka berdua berpisah buat selamanya, dan Valeria punyai rancangan hebat untum memastikan rancangannya berjaya.


TONTON ONLINE SECARA PERCUMA DI SINI:

- 2/9/2013
- 3/9/2013
- 4/9/2013
- 5/9/2013
- 6/9/2013

- 9/9/2013
- 10/9/2013
- 11/9/2013
- 12/9/2013
- 13/9/2013

- 16/9/2013
- 17/9/2013
- 18/9/2013
- 19/9/2013
- 20/9/2013

- 23/9/2013
- 24/9/2013
- 25/9/2013
- 26/9/2013
- 27/9/2013

- 30/9/2013
- 01/10/2013
- 02/10/2013
- 03/10/2013
- 04/10/2013 ~ Unavailable

- 07/10/2013
- 08/10/2013
- 09/10/2013
- 10/10/2013
- 11/10/2013

Mantap