Dikuasakan oleh Blogger.

Sabtu, 30 Ogos 2014

CGI dalam FINAL DESTINATION 5


Kali ni RZ nak share video The Making of FINAL DESTINATION 5. Pihak RZ ambik bahagian yang banyak giler guna CGI. Terutama dekat part jambatan tu runtuh yang nampak sangat real. Tapi, bila tengok versi Produksi dia, emmm.. layar hijau aje dia guna. Tapi hasilnya memang real. Bila tengok video ni baru tahu macam mana dia orang buat penggambaran untuk filem yang macam ni.

Dalam video yang disertakan, memaparkan video sebelum dan sesudah edit. Selamat menonton.



Jika loading terlalu lama, sila tekan pause/play dua kali. Harap maklum.
Jika posting ini melanggar hakcipta, yang berkaitan boleh berhubung terus dengan penulis melalui email ini: hasrudijawawi@yahoo.com Tindakan akan diambil sesegera yang mungkin. Tiada sedikit/sesen pun di ambil dari posting ini. HARAP MAKLUM.






Mantap