Dikuasakan oleh Blogger.

Khamis, 24 Mac 2016

Tahap Ketahanan Haruman Selebriti Malaysia


Seperti yang sedia maklum, iols sudah memiliki beberapa haruman selebriti Malaysia dan iols dah pun buat ulasan tentang haruman tersebut di blog ini. Tak perasan ke? Kalau uols nak baca ulasan iols pasal haruman selebriri Malaysia yang iosl dah miliki boleh klik tajuk-tajuk di bawah ini.

Matahari by Shiela Rusly
Adorable Classy by Rita Rudaini
Rumi For Her by Remy Ishak
DER Amaze by Dato' AC Mizal
Kreiz by Kaka Azraf

Selain itu iols pun dah miliki perfuem Precious dan Gorgeous by Rozita Che Wan, cuma tak buat review aje sebab dah lama sangat dua perfume tu di pasaran hahaha...

So, iols dah guna kesemua haruman selebriti Malaysia yang for her, kecuali perfume BUNKFACE for Her yang masih belum kesampaian nak beli. Katanya macam bau Dior Addict, so tak berkanan dengan bau tu. Hahaha... sebab tu tak beli. Tapi kalau ada sesiapa nak sponsor untuk iols review iols terima dengan hati yang terbuka. Hehehe.. nanti iols review siap promote kedai online anda.

Berikut adalah carta ketahanan setiap perfume:







Mantap