Headlines
# #

Lirik Lagu: SELAMAT MALAM - Anuar Zain 2016

Posted by Rudi Zone | Rabu, 19 Oktober 2016 | Posted in





Lirik Lagu: KEMBALI PADAMU ILAHI -Anuar Zain 2016

Posted by Rudi Zone | | Posted in






Lirik Lagu: BELAHAN HATI - Anuar Zain 2016

Posted by Rudi Zone | | Posted in






Lirik Lagu: KERANA AKU CINTA - Anuar Zain 2016

Posted by Rudi Zone | | Posted in





Lirik Lagu: CINTA TAKKAN BERAKHIR - Anuar Zain 2016

Posted by Rudi Zone | | Posted in ,





Lirik Lagu: ANDAINYA TAKDIR - Anuar Zain 2016

Posted by Rudi Zone | | Posted in






Lirik Lagu: KEMBALI - Anuar Zain 2016

Posted by Rudi Zone | | Posted in ,





Loreal Tint Caresse & Chriszen Tinted Lip Color from HERMO.MY

Posted by Rudi Zone | Isnin, 15 Ogos 2016 | Posted in



Okey, akhirnya item yang iols beli dari HERMO sudah selamat sampai. Yang anehnya mereka pos dalam dua parcel yang berbeza untuk dua barang ni. Aneh juga. Tak tahu kenapa. Mungkin tanggal semasa dalam proses penghantaran atau item telah dihantar melalui dua lokasi yang berbeza. Iols perasan HERMO ni lokasi dia kat JB. Tapi untuk produk Loreal yang iols belit tu resitnya dari Selangor. Adakah mereka pos dari dua lokasi berbeza? Iols tak pasti.

Tak kisah tu semua uols, yang penting barang yang iols beli sampai pada waktu yang sama dan hari yang sama. Item yang iols beli adalah:

1. Loreal Tint Caresse - Sakura Blossom
2. Chriszen Tinted Lip Color - Mandarin

Seperti yang sedia maklum, produk Chriszen lebih murah berbanding Loreal. Tapi kualitinya, iols lebih suka Chriszen Tinted Lip Color tu, sebab warna dia tahan lama kalau pakai. Berbanding Lorean Tint Caresse yang ala2, Lips Gloss XXL Matte Long Lasting daripada jenama Essence. Bau, rasa dan teskturnya sama. Cuma di packing dengan cara lain aje. Tertipu iols.

Bab warna, Chriszen Tinted Lip Color lebih power. Sapu sikit dah cerah warna. Berbanding Loreal Tint Caresse tu sampu sampai nak terkopek bibir, nampak tak nampak aje. Hahahaha..

Apa-apa pun HERMO.COM memang terbaik servis dia. Puas hati.

Nak beli online dengan mereka boleh aje klik sini - https://www.hermo.my/

Kalau nak beli apa yang iols beli boleh klik link di bawah:

**1. Loreal Tint Caresse - Sakura Blossom - https://goo.gl/2pxE2x
**2. Chriszen Tinted Lip Color - Mandarin - https://goo.gl/MEy784

**Selagi stok masih ada.





Korean Gradient Lips Tutorial - Simple dan Mudah

Posted by Rudi Zone | Ahad, 14 Ogos 2016 | Posted in




Pastikan nak buat gradient lips ni, selepas anda dah siap mekap yer? Tak kira lelaki atau perempuan, pemakaian apa-apa kosmetik pada bibir adalah step terakhir dalam proses merias wajah.

Iols suka taktik gradient lip ni sebab nampak natural dari jauh. Walaupun ada yang kata macam bibir orang sakit atau macam baru lepas makan buah kana. ha ha ha!

Alat solekan yang digunakan tak susah pun.

1. Lip INK dari Peripera. (warna dalam video ni Orange)
2. Stick Concealer (Iols guna jenama Essence)

Nak tau caranya silalah tonton video di atas ya?

Kat mana nak beli dua produk tu?

Kat Watson pun ada uols. Sasa pun ada. Concealer tu tak kisah sebenarnya nak pakai jenama apa, janji yang stick. Nak guna yg liquid pun boleh. Mana yang senang nak pakai dan bawa dalam bag. Kalau hangout lepas makan, boleh topup balik bibir uols tu.

1. Lip INK Peripera boleh beli di sini - http://goo.gl/hCvCPs
2. Essence Stick Concealer boleh beli di sini - http://goo.gl/5rbYNt


Selamat mencuba. Lips INK tu boleh ganti dengan lipstick dan lip tint warna kegemaran anda. Lipgloss pun boleh!




TOWN MALL
KINI DIPASARAN!




Topics :

Change Background

Laman blog ini sesuai dilayari dengan paparan terbaik Mozila Firefox versi terkini dengan resolusi skrin 1280 X 1024.

Popular Posts

Statistic:
Segala kandungan di dalam blog ini dilindungi oleh:
DMCA.com DMCA.com